Thw D3ViL-GurL...


Someone has leaved some comments in my page, n he gave me solution to access my yahoo account in berggi

Thanks!!

Just recover monitor display problem!!
Ga tau nih kompie-nya sepupu gw tiba2 dislpay-nya berputar 90 degree. Gw coba drag toolbar-nya ke bawah tetep ga mau. It works actually-the toolbars only!tapi display-still in 90 degree position [musti nengeng kesamping gitu buat baca]

finally i just click2 help center-right click on toolbar-monitor etc..

WHen i almost give up, i clicked the right click, n click Graphic Options-Graphic Properties... Finally!! i found the problem, the Rotation icon!!it has turned to 90 degree [i dont know who did it, my cousin perhaps]. Yeahh... just click the normal icon!! n finally it comeback as before!! Yihaaaa... so happy... [dont blame me, im not an computer's expert...]

So next time when i have the same problem, i already know how to solve it :>

2 Comments:

  1. H4rs W4r10r said...
    wah2 kok judulnya beda ama isi postingannya yak jadi bingung??? mmm senengnya kok ama yang berbau underground yak semua tulisannya? jadi bingung ini dokter apa script kiddies wuaakakaka :d
    Luluch The Cinnamon said...
    hehe.. im not script kiddies,awam bgt ma kompie :P Cmn seneng klak-klik aja he2 hiya nih kdg post-tittle nya ga nyambung ma isi blognya he2..

Post a Comment